tiistai 26. helmikuuta 2013

fabric bags and shoes

Kesä tulee ja kauppaan saapuu jo ensimmäiset kangaskengät. Tässä viimevuoden tuunaukseni mitä sitä keksisi tänävuonna? Lisäksi postauksessa viimeaikana tekemäni kassit.






keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Phone tuning

Pientä tuunausta ja värkkäystä. Kaupat ovat pullollaan törkeen makeita iphonen kuoria. Pistää välillä vituttamaan ,itselläni kun ei kyseistä kännykkää ole ,mutta fuck it tein sitten itselleni aivan omat kuoret.


 
 
 
 
 
 

perjantai 15. helmikuuta 2013

My style

Joka aamu sama juttu, olen aina myöhässä minne menenkin koska en ikinä  löydä mitään päälle pantavaa. Tässä nyt kumminkin muutamia ostoksiani viimekuun ajalta. En oikeastaan pidä shoppailusta ostoskeskuksissa ihmisten paljoudessa vaan turhaudun,väsyn ja ahdistun enemminkin. Nykyään olen kumminkin hyvin tietoinen tyylistäni jos näen josta oikeasti pidän nakkaan kuteet messiin ja äkkiä kassalle. Onneksi nykyään netistäkin on helppo tilata aivan kotiin asti ja mikä parasta palauttaa ilmaiseksi.

 Paita:Carlings, Pikkulaukku: Lindex, Cap: Ebay , Pikku niittilaukku: Gina trigot
Paita: Only, Liivi :Vila

Neule : H&M

Nahkatakki itse tuunaama, Paita : Topshop

Toppi: H&M, Liivi: H&M

Paita: Topshop, Liivi itse tehty



Mekko: Carlings, Vyö : Topshop, Nahkajakku : H&M
 
 Pukeudun todella usein erillaisin koristeltuihin vöihin, Pitsitoppi : Seppälä, Huivi : Only

 Nahkanilkkurit : Bianco
Nahkanilkkurit : Topshop, Kiilakorot : Zalando


Tässä ehdottomasti kenkäkokoelmani rakkaus, nämä ihanuudet omistavat korkoa 16,5 cm


Tänään otin työn alle uuden Costumen lukemisen, lehti on suunnattu varsinkin muotiin ja pukeutumiseen. Tänä vuonna tulikin yllätyksenä ,että tänävuonna ei nähdäkkään tuttuja pastellivaatteita, tänäkesänä musta, maasto, niitit ja valkoinen ovat in. Sehän sopii tietysti minulle, en tosin pidä siitä ,että massaliikkeet alkavat levittää tämän tyylisiä vaatteita halvalla.

Hot summer's hottest shorts.

 
Tässä on nyt kaikki tähän mennessä itsetekämäni shortsit. Kesä on vasta tuloillaan joten lisää on tulossa läjäpäin. ;) Suurimpaan osaan olen hakannut niittejä,ommellut eri kuoseja tai liukuvärjännyt. Pakko sanoa ,että osasta on tullut ihan hyvän näköisiä.

Muutama ennen kuva:
 
 
Jälkeen