keskiviikko 1. toukokuuta 2013

back

En ole piiiitkään aikaan postannut mitään. On vain yksinkertaisesti ollut niin helvetin moinen kiire toinen syy tietysti etten ole vain jaksanut. Mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut ja tuunauskin on jäänyt vähemmälle. Koneeni kumminkin ehti kosahtaa n. kuukaus sitten jonne siis katosi kaikki tiedostoni eli nekin työt mitä sain aikaiseksi ja kuvattua teille menivät sen perkeleen mukana. Nyt on uusi kone uusi kiintolevy sekä ulkoinen kovalevy niin ei ole mitään tekosyitä muuta kun armoton koe maratooni seuraavat kaksiviikkoa. Kun ne vielä jaksaisi tarmoa peruskoulu olisi pulkassa ja voisin omistautua enemmän tuunaamiseen ja käsillätekoon. Lauantait olen kyllä ehtinyt piiträmään sillä ne päivät olen pyhittänyt kokonaan tatuoimiselle. Muuten viikolla ei tule paljoa tehtyä tiistain taidekoulua lukuunottamatta.
Huomenna mulla ois tiedossa taidekoulun pääsykokeet ja ennakkotehtäviä olen yrittänyt itkukutkussa tuskissani 2vk vääntämään. Aihe oli  niinkin ihana kuin aamun valo ja illan valo 3A kokosena arkkina, molemmat työt samasta huoneesta.
Nyt kun saisin hoidettua kaksipäiväisen pääsykokeen, toivon mukaan pääsen vielä sisään, lisäksi tulevat kokeet pulkkaan niin se olis siinä. Sitten viimeistään lupaan ryhdistäytyä blogin suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti