lauantai 11. toukokuuta 2013

can't wate

Mä niin ootan et koulut loppuu ja pääsisin oikeesti tuunaamaan ja postailemaan teille. Päivät on mennyt taas nenä kiinni koulukierjoissa ainakin melkein. En millään malttaisi lukea ja pysyä paikallaan lisäksi henkinen puoli on hieman alamäessä ja fyysisesti olen väsynyt. Eilen minun niin piti lukea illasta kokeisiin mutta no kuva kertoo kaiken

Viimeviikon taidekoulun kaksipäiväisen pääsykokeen jälkeen olini niin maani myynyt ja masentunut. Vitutti ärsytti ja tuntui että kaikki meni päin helvettiä verrattuna muiden töihin. Kotona mietin mitä kaikkea olisin voinut tehdä toisin ja paremmin ,mutta meni jo.. 4h yhden työn parissa siellä oli niin tolkuttoman vähän aikaan sisältyi opettajien puhe opastus ja tavaroiden haku. Lisäksi aiheen sai vasta luokkaan mentäessä joten suunnittelu piti aloittaa aivan extemporee. Saa nähdä. 

Viimeviikolla kävin myös kosmetologin että myös kampaamokoulun pääsykokeissa ja ne menivät mielestäni ihan ok, kun menin asenteella ''ihan sama jos en pääse sisään''. Vituttaa kun tuntui että sain piirrettyä kampaamokoulun pääsykokeissa vaaditun tehtävän paljon paremmin kuin taidekoululla vaikka paperina toimi normi tulostuspaperi ja koulun lyijäri.

Vielä enemmän pistää vituttamaan jos pääsisin kosmetologikgi tai kampaajaksi mutta en taidekouluun sillä en aijo vastaanottaa jälkimmäisiä mestoja. Haluan vain ja ainoastaan taidekouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti